VOLG ONS
NIEUWSBRIEF

BEDRIJFSGEGEVENS

VINUMUNDI (NL)

HOVENWEIDE 36, 6166KC GELEEN

CONTACTGEGEVENS

MAIL: INFO@VINUMUNDI.COM

TEL: +32 (0)43 814 552

MARCO: +31 (0)6 1213 2056

 

ACTIVITEITEN

vinumundi company logo

Vinumundi is een allround wijndeskundige met 360° diensten bestaande uit verschillende activiteiten.
Sterk door expertise met een meestergraad in wijn en relaties met sommeliers uit de wijnlanden van herkomst.

WIJN IMPORT

Wijnen rechtstreeks van de wijnmaker naar ons magazijn zonder bemiddeling, dit voor een flexible handeling en goede prijzen.

WIJN SELECTIE

Onze wijnen ondergaan een nauwkeurige selectie, om de beste wijnen op basis van prijs en kwaliteit te garanderen. 

WIJN ADVIES & AFSTEMMING

Vinumundi geeft veel belang aan de juiste advisering van balanceren van wijn en gerechten, om de perfecte harmonie te creëren. 

WIJN VOOR IEDEREEN

Onze diensten zijn gericht op professionals en particulieren. Gekenmerkt door expertise voor de betere horeca, gepassioneerde wijnkenners en beginners.

WIJN MARKETING

Met onze achtergronden in marketing versterken wij onze diensten. We adviseren en realisieren van de wijnkaart tot aan de website. 

WIJN LOGISTIEK

We denken naast uw wijnbenodigheden met U mee in termen van leveringstijden, stockeren en vlug handelen bij onverwachte urgente verzoeken. 

HORECA

Vinumundi biedt uitstekende diensten aan horeca op maat. Onze aanpak garandeert flexibiliteit en kwaliteit. Denk in termen van leveringen van grote volumes tot flesbestellingen.

Wij geven u deskundig advies over de composities van uw wijnen, wijnkaart en combinaties met uw gerechten. Gekenmerkt door uitmuntendheid streven wij ernaar om uw bedrijf de hoogste prioriteit te geven.

GESCHENKEN

Op zoek naar een leuk cadeau voor uw medewerkers of voor een speciale gelegenheid? Vinumundi kan u een brede waaier van mogelijkheden aanbieden met originele verpakkingsmaterialen. Voor ieder budget een leuk cadeau.

Voor elke wijnliefhebber kunnen we een fijne verpakte wijnmandje aanbieden, dat zeker een verassende indruk zal geven.

WIJN DEGUSTATIES

Vinumundi biedt aangepaste proeverijen en introducties in wijnen aan. Georganiseerd in het comfort van uw huis, voor u en uw gasten. Wij luisteren naar uw behoeften en wij bieden u de beste oplossing!

We organiseren evenementen met de wijnmakers, zodat U de verhalen van de mensen achter de wijnen persoonlijk kunt horen. Een geweldige gelegenheden om alles te leren wat je ooit van wijn wilde weten.

FEESTEN EN EVENEMENTEN

Bent u op zoek naar wijnen voor een feest of evenement? Met onze expertise helpen wij u met de wijnselectie voor communie, bruiloft, receptie, enz. Samen kiezen we wijnen die aansluiten op uw smaak en budget.

Hoeveelheden zijn soms moeilijk te in te schatten, daarvoor berekenen we deze zorgvuldig en teveel geleverd doen we niet moeilijk over. Gesloten verpakking kunnen gewoon terug.

vinumundi company logo

Volg ons op Facebook en/of registreer voor onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van aankomende evenementen.