VinuMundi ecologisch organisch

De passie voor wijn, de goede wil voor elke dag, de nederigheid om jezelf klein te maken voor de wonderen van de natuur.

Het planten van een wijngaard is als één worden met aarde, het is een groot gebaar van hoop; niet toevallig geeft de Bijbel het aan als de  allereerste actie die door Noach na de vloed is volbracht. Dit betekent dat we een partnerschap aangaan met een stuk grond en ons  verbinden aan die specifieke plaats waar we willen blijven en wachten op de resultaten van ons werk.

Naar het land … We vinden het essentieel om de aarde met grote nederigheid en respect te benaderen: om deze reden kozen we om ORGANISCH te zijn!

Elke kwaliteitswijnbouw komt voort uit een proces van werken binnen het territorium en zijn kenmerken. De druif vergezelt tijdens zijn pad naar wijn worden, betekent dat hij bewaarders is van een oude kunst die een plaats en zijn tradities interpreteert en er getuige van wordt: een fles wijn is in staat om al deze schoonheid voor meerdere jaren te behouden, getuigend voor ons territorium.